Bedrijven

In samenwerking met:Bedrijven streven naar een zo hoog mogelijk bedrijfsresultaat. Een belangrijk onderdeel van dit resultaat wordt door de werknemers (in)direct gerealiseerd.

Het is daarom van groot belang dat er met het fysiek en psychisch welzijn van de werknemer rekening wordt gehouden, anders kan dit op den duur resulteren in werkgerelateerde klachten. Dit gaat ten koste van de sfeer en het bedrijfsresultaat.

Als modern bedrijf kunt u voorkomen dat uw werknemers te maken krijgen met werkgerelateerde klachten. Het geven van stoelmassage op de werkvloer draagt op een effectieve wijze bij aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van deze klachten. Een massage kost geld, maar het levert u als bedrijf uiteindelijk meer op en als onderdeel van het arboplan zelfs belastingtechnisch aantrekkelijk. Maar er zijn meer voordelen.

De stress die werkdruk met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen om te herstellen. De resultaten van stoelmassage zijn opmerkelijk: klachten verdwijnen en de cliënt voelt zich fit en energiek.
De effecten op korte termijn:

  • Vermoeidheid neemt af
  • Concentratievermogen neemt toe
  • Lichaam en geest ontspannen

De effecten op langere termijn:

  • Bloeddruk gaat omlaag
  • Stressverlagend
  • Spieren en gewrichten worden soepeler en meer ontspannen
  • Voorkomt fysieke klachten
  • Meer werkplezier
  • Toename werkproductie

Hoe vaak?
Medewerkers die werkgerelateerde klachten ontwikkelen wordt aangeraden zich wekelijks te laten masseren. Bij deze frequentie wordt optimaal resultaat geboekt. Ook mensen zonder directe klachten ervaren dit ritme als prettig en effectief. Uiteraard kunnen we in overleg komen tot een andere frequentie als die beter past bij uw planning.

Naast het ontspannende effect van stoelmassage en het hiermee voorkomen van werkgerelateerde klachten, is het vroegtijdig signaleren van bestaande klachten een belangrijk doel van stoelmassage. Soms zijn dit problemen die behandeld dienen te worden door een gespecialiseerde therapeut.

Wanneer de ernst van de klacht dusdanig hoog is dat stoelmassage onvoldoende blijkt te zijn, zal de werknemer geadviseerd worden om bijvoorbeeld een fysiotherapeut te bezoeken. Door het vroegtijdig signaleren van dergelijke klachten, wordt voorkomen dat de ernst van de klacht toeneemt.

Voor verder informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06 – 54 73 00 28 of via info@sportenmassagehelmond.nl 

Deze bedrijven zijn u al voor geweest:

             

Contact

Sport en Massage Helmond

Tel: 06 - 54 73 00 28
info@sportenmassagehelmond.nl

KVK: 54077834