Wellness

 

Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. Er zijn vele verschillende soorten waarvan de wellnessmassage de meest bekende is.

De wellnessmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede natuurlijke olie gebruikt wordt. Door middel van strijkingen, knedingen en druk ontstaat er een massage welke geheel is afgestemd op de behoefte van uw lichaam.

Een wellnessmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de wellnessmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Na een wellness massage is de ademhaling dieper, zijn spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Kortom uw lichaam is beter in balans.

Als u klachten heeft kunt u dit van te voren aangeven. Tijdens de massage wordt er aandacht besteed aan deze klachten, zodat u hier na een massage verlichting van heeft.

Al mijn behandelingen zijn uiterst professioneel dus NIET erotisch!

Contact

Sport en Massage Helmond

Tel: 06 - 54 73 00 28
info@sportenmassagehelmond.nl

KVK: 54077834